Dette indhold er sponsoreret 

At bygge sit eget hus eller sommerhus er et stort projekt, og en process der kræver mange beslutninger og overvejelser. Hvilket type hus skal det være, hvor mange værelser skal det have, og hvad for nogle materialer skal der bruges? Det kan virke skræmmende for selv den mest garvede gør-det-selv person. Men der er hjælp at hente med initiativer som medbyg, der gør projektet mere overskuelig og samtidig gør, at du kan være involveret. Læs videre for at lære mere om, hvordan du kan udleve dine gør-det-selv drømme med medbyg. 

Hvad er medbyg?

En god løsning hvis boligdrømmene skal udleves er medbyg. Medbyg er noget der for alvor har taget fart de seneste år, og det bygger på konceptet om, at ejere selv skal bygge dele af huset. Som udgangspunkt leveres et såkaldt råhus, hvor husets ydre er færdigbygget, men hvor det indvendige, isoleringen og eventuel terrasse selv skal bygges. Hos Skovs Fritidshuse får du kompetent vejledning og hjælp til at bygge dit nye fritidshus, og får muligheden for at være en del af den spændende process på lige fod med håndværkerne på byggepladsen og arkitekterne i tegnestuen. Når du selv skal til at svinge hammeren står Skovs Fritidshuse også til rådighed og kan hjælpe hele vejen til målstregen. Så kan du for alvor udleve dine boligdrømme. 

Byg det perfekte sommerhus 

Medbyg giver dig muligheden for at bygge det helt perfekte sommerhus, da ejer som udgangspunkt er med til at designe huset i samarbejde med tegnestuen, og på den måde får du lige præcis det hus du drømmer om. Hvor mange gæsteværelser skal der være? Hvilke faciliteter? Hvilken vej skal terrassen vende? Alt dette kan du være med til at beslutte. Et nybygget sommerhus kræver desuden også mindre vedligeholdelse. Det kræver dog mange overvejelser at bygge et sommerhus, og du skal være indstillet på at involvere dig i processen og tage stilling til mange spørgsmål – men det er jo også dét gør-det-selv og medbyg handler om. 

Vær en del af byggeprocessen 

Hvis du for alvor vil være en del af byggeprocessen er dette den perfekte løsning. Måske har du ikke helt erfaringen og ressourcerne til at stå for hele byggeriet selv, og det er her hvor medbyg træder ind. For mange gør-det-selv spirer er det den perfekte kombination af professionel hjælp, levering af færdige dele og egen involvering i projektet. Der er nemlig ikke meget sjov ved at se stille på mens drømmehuset bliver bygget, og det er helt naturligt, at man gerne vil være involveret i processen. Tag derfor skridtet og byg med.