Det er måske ikke en oplagt tankegang at træhuse også kan være arkitekttegnet. Men selvfølgelig kan de det, og du kan læse alt om de mange muligheder der er på dette område via traehus.dk. Her kan du også generelt få et overblik over hvordan du kan få et træhus, der matcher lige præcist dit behov.

Alle slags træhus

Via Træhuse.dk finder du virksomheden Træhuse A/S. En virksomhed der princippet bygger alle slags træhuse. Både i et eller flere plan. Og du kan selv vælge om du ønsker en klassisk stil eller måske funkisstil med store vinduet.

Alle huse tegnes specifikt til mål

Der er ikke to grunde der er ens. Derfor skal huset tegnes specifikt til den enkelte grund. Så det gælder om ikke at være afhængig af seriehuse og faste mål og rammer omkring. Hos Træhuse.dk designes og tegnes huset specifikt til den enkelte kunde. Dermed kan alle behov og ønsker mødes og det hele bliver mere personligt.

Kunne være billigere

I princippet er det mulig at finde billigere løsninger end det du kan få hos Træhuse.dk. Men til gengæld får du et personligt hus, via en investering som du helt sikkert bliver glad for i længden.

Bæredygtig træ

Hvis du arbejder sammen med Træhuse A/S, så er du sikret at det altid er kernetræ fra bæredygtige skove, er bliver arbejdet med. Virksomheden har nemlig fokus på at passe på miljøet og kun bruge materialer, der er CO2 neutrale. En tankegang der nok også har medvirket til at virksomheden både i 2019 og 2020 er blevet kåret til årets boligbygger

Bruger fremtiden byggeteknik

Hos Træhuse A/S bygger de med det de kalder for fremtiden byggeteknik. Altså ud over at de bruger gode og miljøvenlige materialer, så er det også nøje udvalgte materialer fra Sverige, der sikre bedste resultat. Det giver ekstra fordel som en kort byggeperiode, et markant bedre indeklima, en super god akustik og så ingen fugt i huset. Du er altid velkommen til at kontakt virksomheden for et uforpligtende tilbud på et træhus.