Du gør det selv. Og du elsker det. Følelsen af at gå rundt med værktøjet i orden, og gøre rammerne for din familie federe og federe. Føre dine drømme ud i livet. Dit hjem er dit fort. Og du gør det med stolthed.

Men er familien med på den? Det tager måske mere tid væk fra fællesskabet med familien end du lige tænker over. Hvis du har fuldtidsarbejde, og oveni det har fuldtidsarbejde med husprojekter, så er der ikke meget tid tilbage til at hygge med familien. Og de vil også gerne se dig – bare en gang imellem. Men du er ikke en, der sidder stille – og du nyder projekterne.

Vis familien at du er nærværende på en fælles sommerhustur

En god løsning på balancen mellem projekterne og familien er at tage en tur i sommerhus. Det giver rum til at I kan slappe af sammen, samtidig med at der ikke er nogen istandsættelsesprojekter, der kalder på dig.

Når I er i sommerhus sammen, vil roen falde over jer – og du får også chancen for at slappe af og bare være nærværende. I kan spille spil, drikke varm kakao, gå en tur langs stranden eller i skoven. I sommerhus skal du bare checke ud at være nærværende for din familie – vise, at du holder af dem. Og selvom det måske føles som om at det tager tid væk fra dine opgaver i huset, er det en virkelig god investering i at du får ro på hjemmefronten.

klik her nu og se på mulighederne for at du kan tage familien med i sommerhus.

Nærvær og gør-det-selv kan godt gå op i en højere enhed

Dit hjem er dit fort. Du elsker din familie, og du laver også dit hjem fedt for deres skyld. Du er ikke typen, der ligger stille i sofaen og læser en bog eller avisen. Men hvis familien aldrig ser dig, så mister alle dine projekter på sin vis deres berettigelse.

Så brug din sommerhustur på at lære, hvilke elementer du skal tage med ind i din hverdag for at balancere projekter og samvær med familien. Vil de gerne bade? Spille crocket? Se en serie i TV? Tale med dig?

Husk de elementer, og tag dem med hjem. Så kan du kombinere nærvær og projekter i balance. Gør det nu – book den sommerhustur!