Hvem er vi?

Byg-selv.dk

Vi skriver om hvordan du bygger og fikser det selv.

Mere end bare besparelser…

Skal der nye dørlister mellem stuegulv og gang? Eller er din vaskemaskine begyndt at lække vand? Uanset om du bor til leje eller ejer din egen bolig, er der løbende praktiske og tekniske projekter, der skal tages hånd om.

Hos BYG-SELV.dk finder du tips og tricks samt gode råd til gør-det-selv opgaverne. Du behøver ikke være en selvlært handymand- eller kvinde for at få succes med byggeopgaver eller renoveringsprojekter. Du klædes godt på fra a til b, så du kan få løst små og større opgaver på korrekt vis.

Find hjælpsomme artikler og inspirerende guides

Det er ikke kun, når uheldet er ude, at artikler om gør-det-selv opgaver har betydning. Hører du til de mange danskere, der sætter en ære i at lave små forbedringer og optimeringer af boligen, har inspirationsartikler stor betydning for dig.

Når du benytter dig af BYG-SELV.dk, kan du gratis og uforpligtende gå på opdagelse imellem en masse artikler, der alle er skrevet af passionerede mennesker eller uddannet fagfolk indenfor håndværkerbranchen samt det tekniske område. Alle artikler er skrevet på et læsevenligt sprog, så du ikke skal kæmpe med at oversætte og forstå fagsprog og nichebegreber.

Spar penge ved at klare gør-det-selv opgaver

På længere sigt kan der være mange penge at spare, når du bruger lidt tid på at sætte dig ind i, hvordan du selv løser praktiske opgaver. Du slipper for at skulle betale for professionel hjælp, og du kan få en tilfredsstillende oplevelse ved selv at have renoveret eller bygget udstyr eller tilbehør til hjemmet.

BYG-SELV.dk opdateres løbende med nye og relevante artikler, som kan gøre dig klogere på fornyelse og forbedring af de ting, som du og jeg gør mest brug af på daglig basis.