Er du gået i gang med det helt store gør-det-selv projekt, hvor du skal have skiftet alle dine gamle vinduer? Så har du sikkert allerede tænkt over, at projektet kan blive en stor økonomisk investering. Det er der heldigvis råd for. Du kan nemlig sagtens investere i kvalitetsvinduer til en fornuftig pris, som din pengepung vil være glad for. Læs med her og få gode råd til at finde billige vinduer.

Hvor finder du billige vinduer?

Det bedste sted at finde billige vinduer er på nettet. Her er en producent og leverandør som det danske firma EIKO et rigtig godt bud. De kan levere billige kvalitetsvinduer direkte fra fabrikken og til din adresse.

Hvad er dit behov?

Det at skulle skifte vinduer er ikke kun en økonomiske investering – det er i lige så høj grad også en tidsmæssig investering, hvor der skal lægges mange arbejdstimer i projektet. Når det endelige resultat står færdigt, og alle de gamle vinduer er skiftet ud med nye flotte vinduer, så er det al arbejdet værd.

Inden du kaster dig ud i det store projekt, bør du overveje, hvad dine behov er i forhold til:

  • Vinduernes størrelse: Her må du i gang med målebåndet og få noteret målene på alle de vinduer, som skal skiftes.
  • Materiale: Skal vinduerne være fremstillet af PVC, træ eller træ/alu? Valg af materiale betyder meget for det overordnede udseende. Der er naturligvis også et vigtigt hensyn som omfanget af løbende vedligehold at tage stilling til.
  • Vinduestype: Skal det være dannebrogsvinduer eller bondehusvinduer? Skal det være sidehængte eller topstyrede vinduer? Udbuddet er stort, så du kan få netop de vinduer, som passer til din bolig.

Kan du designe dine egne vinduer? Og kan du det til en fornuftig pris?

Hvis du er den kreative type, der gerne selv vil design dine vinduer, så er det absolut en mulighed. Det kan også være, at du har brug for specialdesignede vinduer, eller at vinduerne i din bolig har atypiske mål, men alt dette kan der findes en løsning på. Du kan nemlig selv designe dine vinduer, så de dækker dine behov i forhold til mål, materiale, glas, farve m.v.

Nu tænker du måske, at selvdesignede vinduer koster en bondegård. Det behøver de ikke at gøre, hvis du vælger den rette forhandler. EIKO tilbyder muligheden for, at du selv designer dine vinduer uden, at det går ud over prisen.