Forudsætningerne for et godt arbejdsmiljø er kolleger, der trives med hinanden. Ofte kræver det spændende aktiviteter at ryste alle sammen og styrke innovationen og motivationen på arbejdspladsen.

Leder I efter underholdende og udfordrende teambuilding-aktiviteter, får I her 4 sjove og anderledes eksempler.

Løs hjernevridende mordmysterier og styrk jeres teamwork

Er I til spænding og en smule gys, kan I indtage rollen som efterforskere og løse interaktive mordmysterier. I rum, hvor stemningen er sat med både rekvisitter og skuespillere, skal I i fællesskab finde den skyldige for at vinde spillet.

I bliver inddelt i hold og skal igennem en række discipliner, der giver ledetråde. Disse ledetråde hjælper jer med at finde morderen, mordvåbnet og selve gerningsstedet. Her træner I både jeres hoveder og samarbejdsevner, da I skal dele oplysninger og gøre brug af alle deltageres mentale styrker.

Træn jeres samarbejde med Game of Drones

I får trænet både samarbejde, koordination og kommunikation, når I sammen skal styre en drone gennem en række forhindringer og øvelser samt konkurrere mod andre hold i forskellige slag. 

Her gælder det om at holde tungen lige i munden og hovedet koldt. Jeres samarbejds- og kommunikationsevner bliver udviklet og styrket, da alle deltagere på holdet skal hjælpe hinanden med at flyve dronen igennem udfordringerne og øvelserne som sikkert muligt.

Kagedesign udvikler kreative evner

At designe og pynte kager er en oplagt teambuilding-aktivitet for jer, der ønsker at styrke både kreativitet og samarbejdsevner. Her skal du og dine kolleger nemlig konkurrere om at producere den mest kreative kage.

I inddeles i hold og udfordres på finmotorik, kreativitet og samarbejde. Det er desuden en aktivitet, der inddrager alle på hvert hold. Der er nemlig brug for de kreative, de organiserede og dem, der ikke er blege for at bruge noget knofedt for at nå målet.

Her er der altså rig mulighed for at sætte fokus på den kreative proces.

Creative City Challenge tester paratviden og kommunikationsevner

Oplev jeres by på en helt ny måde, imens I er på en blanding af en skattejagt og et pointløb. I Creative City Challenge får hvert hold en smartphone indeholdende opgaver, der i løbet af turen skal løses på kortest tid og på den mest kreative måde.

Opgaverne kan bestå af en lang række elementer, såsom gåder, paratviden, billedopgaver, teamopgaver o.lign. Det gennemgående træk er, at holdet skal samarbejde, tænke kreativt og kommunikere for at løse opgaverne og vinde. Hele turen skaber super godt sammenhold mellem dig og dine kolleger.